DÜNYANIN EN GÜZEL KIZI KRİSTİNA PİMENOVA KİMDİR RESİMLERİ - EN GÜZEL MANKEN KİM « Murat Efil Kişisel Blog Webmaster Blogu

DÜNYANIN EN GÜZEL KIZI KRİSTİNA PİMENOVA KİMDİR RESİMLERİ - EN GÜZEL MANKEN KİM

Etiketler :
dünyanın en güzel mankeni kim, en güzel manken kaç yaşında kimdir, dünyanın en güzel kızı kimdir, dünyanın en güzel kızının resimleri, dünyanın en güzel kızının adı, kristine pimenova kimdir, kristina pimenova resimleri, dünyanın en güzel kızı kaç yaşında, kıristine pimenova resimleri,

DÜNYANIN EN GÜZEL KIZI KRİSTİNA KİMDİR

Bilindiği gibi mankenlik mesleği çoğu kişinin ilgisini çektiği gibi manken olmaya çalışan kız ve erkek insanların sayısı gittikçe artmaktadır. Tüm mankenlerin ise amacı dünyanın en güzel mankeni ve dünyanın en güzel kızı ünvanını almaya çalışmalarıdır. 

Geçtiğimiz günlerde ise herkesin merak ettiği ve bakanın bir daha baktığı güzellikte olan dünyanın en güzel kızı ünvanını alan kişinin resimleri yayınlandı ve oldukça beğenilerek ilgi görmüş durumdadır. 

Dünyanın en güzel kızı ünvanına sahip olan kişinin adı Kristina Pimenova isimli kişidir. Diğer mankenlere göre yaşı oldukça küçük olan ve görenleri hayrete düşüren küçük kız Kristina Pimenova daha 9 yaşındadır. 9 yaşında olmasına rağmen güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Pimenova, şimdiden mankenliğe adım atmış ve dünya çapında tanınmaya başlamıştır. 

Kristina Pimenova Kimdir?

Dünyanın en güzel kızı ve dünyanın en genç mankeni ünvanına sahip olan ve güzelliği ile herkese taş çıkaran 9 yaşındaki Kristina Pimenova 25 Aralık 2005 yılında doğmuştur. Babası eski bir futbolcu olan Kristina'nın annesi ise Modeldir. 

4 yaşından beri mankenlik yapan dünyanın en güzel kızı Kristina pimenova dünyaca ünlü markalar olan Armani, Roberto Cavalli, Vogue gibi önemli markalarla da çalışmıştır.

Dünyanın En güzel Kızı Resimleri



0 yorum :

"